Hvorfor ægdonor?

 

Derfor skal du være ægdonor

N

Du gør en forskel - vi ville ønske, at du som ægdonor fik muligheden for at mærke den taknemmelighed og glæde fra den kvinde, der får lov at modtage et donoræg. Du giver hende den største gave ved at donere dine æg og muligheden for at stifte familie.

N

Der mangler ægdonorer i hele Danmark, så mange kvinder står over for lange ventelister, før de kan starte behandlingen

N

Der ydes en kompensation på 7000,- pr. donation for din ulejlighed.

N

Lægetjek: vi tjekker bl.a. dine æggestokke og livmoder med en ultralydsscanning. Derudover måler vi din ægreserve og tester dig for HIV, Hepatitis (smitsom leverbetændelse), Klamydia, Gonoré og Syfilis. Vi står også til rådighed vedr. præventionsvejledning, da dette er vigtigt under forløbet.

N

Hvis vi oplever, at dine prøver ikke er normale vil vi indkalde dig til en lægesamtale, så du bliver informeret om prøvernes betydning, og hvad der skal gøres fremadrettet. Opfølgende lægekonsultation: vi tjekker op på, at alt er som det skal være efter dit forløb, og du får mulighed for at stille eventuelle spørgsmål til vores læge.

Kan vi hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål, besvarer vi dem gerne. Du skal blot udfylde formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.