Bliv ægdonor

 

Vis søstersind – hjælp andre til at blive mor

Giv den største gave – hjælp ufrivilligt barnløse med at blive forældre.

Ægdonation er lettere end du tror, og hos Diers IVF tager vi hånd om dig i hvert skridt af processen. Du skal blot være mellem 18 og 35 år og have et godt helbred for at blive ægdonor.

Hvorfor blive ægdonor?

Få et tjek af din egen fertilitet

Som en del af et donationsforløb tilbyder vi dig et fertilitetstjek hos en af vores erfarne gynækologer, så du er velinformeret om din egen situation. 

Kompensation

Som kompensation og tak for hjælpen modtager du 7.200 kr. til dækning af tid og udgifter. Du må donere op til 6 gange, så din kompensation kan komme op på 43.200 kr. Hvis du ønsker det, kan du få lagt en hormonspiral af en af vores erfarne gynækologer.

Få god karma

Ægdonation er den ultimative gave, du kan give en anden kvinde. Det giver håb til kvinder, der ikke kan blive gravide med deres egne æg. Udvis søstersind og giv liv. Når vi giver, vokser vi ofte selv.

Hvem kan donere?

Vi søger alle typer kvinder – men der er få krav, som du skal kunne leve op til:

Du skal være mellem 18 og 35 år

Have et godt helbred

Et BMI under 30

Ingen genetiske eller arvelige sygdomme

Ikke være adopteret eller donorbarn

Du må gene have spiral og hormonspiral

Step by step guide til at være ægdonor

Hvordan er det at blive ægdonor og hvilket forløb skal jeg igennem?

Der opstår selvfølgelig mange spørgsmål i dine overvejelser omkring at blive ægdonor. Derfor har vi lavet en guide, så du nemt kan se, hvad det indebærer for dig.

Hør mere

Har du spørgsmål eller tvivl? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om lige præcis dine overvejelser eller bekymringer.