Det siger vores patienter

Vi følte os meget godt tilpas ved Diers IVF og modtog professionel og tålmodig rådgivning lige fra starten. Hele holdet er vidunderligt, meget varmt og imødekommende. Der er ingen lange ventetider, behandlingerne starter hurtigt, og der er altid nogen til rådighed. Vi anbefaler på det varmeste klinikken til alle! Det er værd at rejse til Aarhus. Tak for alt, kære Diers-team; vi kommer snart tilbage for søskende

L️ena

Jeg kunne starte på hormonbehandling kun få dage efter min første konsultation. Stemningen på Diers IVF er familiær og samtidig meget professionel. I løbet af behandlingen kunne jeg hurtigt få svar på alle mine spørgsmål via telefon eller mail. Heldigvis blev jeg gravid ved første IVF forsøg og ville helt sikkert vælge Diers IVF igen i fremtiden.

anonym

Læg en hilsen

Hvis du ønsker at skrive en hilsen til os og være med til at fortælle andre om dit forløb hos os i klinikken, kan du skrive en hilsen her. 

Vi glæder os til at læse den!

Kan vi hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål, besvarer vi dem gerne. Du skal blot udfylde formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.