Det siger vores patienter

Vi følte os meget godt tilpas ved Diers IVF og modtog professionel og tålmodig rådgivning lige fra starten. Hele holdet er vidunderligt, meget varmt og imødekommende. Der er ingen lange ventetider, behandlingerne starter hurtigt, og der er altid nogen til rådighed. Vi anbefaler på det varmeste klinikken til alle! Det er værd at rejse til Aarhus. Tak for alt, kære Diers-team; vi kommer snart tilbage for søskende

L️ena

Vores ophold på Diers IVF giver os kun vidunderlige minder. Efter en skuffende aftale i en tysk klinik, valgte vi Diers-IVF. Min kone og jeg blev hilst varmt velkommen lige fra starten, og mange af vores bekymringer blev taget fra os af personalet. Der var altid nogen, der kunne kontaktes – også selvom afstanden selvfølgelig er lang. Hver gang vi skulle til Danmark, så vi frem til feel-good-stemning. Vi blev altid mødt med et smil. Vores lille datter kommer til februar – og vi kunne ikke være stoltere. 🌈 Tak til hele Diers IVF team!

Lena & Vivien

Jeg følte mig meget godt tilpas ved Diers IVF lige fra starten. Medarbejderne er alle meget imødekommende og kompetente. Det virkede for mig på det første IVF-forsøg, og jeg ville til enhver tid tage til Diers IVF igen og kan varmt anbefale klinikken.

At komme til Diers IVF var det helt rigtige valg, for første gang blev vi begge mødt med åben arme og et team som troede på os, og som virkelig gerne ville hjælpe os.

Vi skulle have hjælp med donoræg, og personalet gjorde alt for at vi følte os trygge i hele processen, og de var klar til at svare på nogle måske lidt sværere spørgsmål enten over mail eller via telefonen. Da vi fandt den rigtige donor for os, lykkes det os at blive gravide i første forsøg, og nu er vores største drøm gået i opfyldelse, vi venter en lille pige til juni.

Vi vil helt klart anbefale alle at vælge Diers IVF det er et fantastisk sted og et fantastisk personale ❤️

Stephanie og Niki

 

Jeg kunne starte på hormonbehandling kun få dage efter min første konsultation. Stemningen på Diers IVF er familiær og samtidig meget professionel. I løbet af behandlingen kunne jeg hurtigt få svar på alle mine spørgsmål via telefon eller mail. Heldigvis blev jeg gravid ved første IVF forsøg og ville helt sikkert vælge Diers IVF igen i fremtiden.

Anonym

Klinikken er fantastisk. Vi følte os meget godt passet og plejet.
Kommunikationen er rigtig god, og der er altid mulighed for at drøfte spørgsmål med en læge.
Hele behandlingen var meget ukompliceret og lykkedes i første forsøg på grund af de meget gode råd. Jeg blev gravid med det samme.
Dette er ikke lykkedes i 3 andre klinikker i andre lande.

Anonym

Læg en hilsen

Hvis du ønsker at skrive en hilsen til os og være med til at fortælle andre om dit forløb hos os i klinikken, kan du skrive en hilsen her.

Vi glæder os til at læse den!

Kan vi hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål, besvarer vi dem gerne. Du skal blot udfylde formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.