Single kvinder

 

Behandling for singler

Har du som single kvinde besluttet dig for at tiden er inde til at vælge barn til, så vil vi meget gerne hjælpe dig på din vej videre frem.

Den liberale lovgivning i Danmark gør det muligt for os at tilpasse et forløb og behandling til dig. Vi har ingen ventetid til IVF og ICSI og vores dygtige personale guider dig gennem hele forløbet.

Vi tilbyder rådgivning om valg af donorsæd, evt. donoræg og alle former for moderne fertilitetsbehandling. I Danmark kan vi behandle kvinder op til og med 45 år.

Indledende samtale
Før du kan starte dit behandlingsforløb skal du have en indledende samtale. Formålet med en indledende samtale er både at lære dig at kende, men også at give dig muligheden for at stille alle de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med et behandlingsforløb.

Samtalen vil typisk vare en times tid, og kan foregå i klinikken eller via telefon/skype.

Inden samtalen skal du udfylde en journal, som du får tilsendt, når du booker et møde hos.

Det er en god idé, at du inden samtalen tager stillingen til valg af donorsæd og evt. donoræg, hvis dette er nødvendigt.

Kan vi hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål, besvarer vi dem gerne. Du skal blot udfylde formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.