Hvem modtager dine æg?

 

Som ægdonor hjælper du kvinder, der har brugt mange år på at blive gravide uden held

Derfor er du ofte deres sidste chance for at få et barn. Du opfylder deres højeste ønske og får en drøm til at gå i opfyldelse, som de ellers ville have opgivet.

Før en modtager kan modtage dine æg er de igennem et forløb hos os, så vi sikrer os, at de vil blive gode forældre. Men en ting er sikkert… det bliver alle ønskebørn.

Udtalelse fra en modtager

“Det er simpelthen det mest perfekte match I der har lavet – det kunne virkelig ikke være bedre. Jeg er simpelthen så rørt efter at have læst hendes ord. Især hendes håndskrevne brev – det må være noget af det smukkeste og mest personlige stilede til mig jeg har læst, uden at have mødt den person der skrev til mig/os.

Og så var det på en virkelig skør måde som at læse om mig selv som person.. hendes livsvalg, kreativitet, rejselyst, at gå egne veje, indstillinger til tilværelsen og andre mennesker – endda at være både introvert og social.. selv beskrivelsen af hendes tænder – haha

Ja, hun kunne altså bare ikke være fundet bedre.

Hvor er det dejligt personer som hende findes og giver andre håb.”

Udtalelse fra en modtager

Kære donor

Vi er så lykkelige over, at du vil hjælpe os, så vores største ønske endelig kan gå i opfyldelse. Vi har prøvet i så mange år, uden at det er lykkes for os. Vi er meget rørte over, at der findes mennesker som dig, der er så uselvisk og ønsker at hjælpe andre barnløse par ved at gå gennem en ægdonationsbehandling”

Udtalelse fra en modtager

Vi vil gerne have, at du skal vide, at dit bidrag har gjort en enorm forskel i vores liv. Vi har forsøgt at få et andet barn i lang tid med flere meget smertefulde tab undervejs. Uden din hjælp var vores drømme om at fuldende vores familie måske aldrig blevet til virkelighed. 

Vores familie er vokset, og vores hjerter flyder over med kærlighed til vores lille dreng, og vi ved, at vi kan takke dig for denne utrolige velsignelse.

Vores ældste søn er en meget kærlig og stolt storebror, og han elsker sin lillebror så højt. Han fortalte os, at han tror, at han har gjort dette mirakel til virkelighed, for hver gang han så et stjerneskud, ønskede han, at vi ville få en baby i vores familie.

Vi vil gerne have, at du skal vide, at dit navn vil blive værdsat og husket i vores familie. Din gave har beriget vores liv, og vi vil altid være taknemmelige for den rolle, du har spillet i vores families rejse. 

Endnu en gang tak fra bunden af vores hjerter.

Hør mere

Har du spørgsmål eller tvivl? Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om lige præcis dine overvejelser eller bekymringer.