Hvem modtager dine æg?

 

Som ægdonor hjælper du kvinder, der har brugt mange år på at blive gravide uden held

Derfor er du ofte deres sidste chance for at få et barn. Du opfylder deres højeste ønske og får en drøm til at gå i opfyldelse, som de ellers ville have opgivet.

Før en modtager kan modtage dine æg er de igennem et forløb hos os, så vi sikrer os, at de vil blive gode forældre. Men en ting er sikkert… det bliver alle ønskebørn.

Udtalelse fra en modtager

“Det er simpelthen det mest perfekte match I der har lavet – det kunne virkelig ikke være bedre. Jeg er simpelthen så rørt efter at have læst hendes ord. Især hendes håndskrevne brev – det må være noget af det smukkeste og mest personlige stilede til mig jeg har læst, uden at have mødt den person der skrev til mig/os.

Og så var det på en virkelig skør måde som at læse om mig selv som person.. hendes livsvalg, kreativitet, rejselyst, at gå egne veje, indstillinger til tilværelsen og andre mennesker – endda at være både introvert og social.. selv beskrivelsen af hendes tænder – haha

Ja, hun kunne altså bare ikke være fundet bedre.

Hvor er det dejligt personer som hende findes og giver andre håb.”

Kan vi hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål, besvarer vi dem gerne. Du skal blot udfylde formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.