Samtale

 

Indledende samtale

Den indledende samtale kan du have her på klinikken, på telefon eller online. Samtalen er helt uforpligtende, og du vil her kunne stille alle de spørgsmål du har. Ligeledes vil vi dykke ind i din specifikke situation, tidligere fertilitetsbehandlinger og undersøgelser.

Ved den indledende samtale rådgiver vi dig om alle de blodprøver og scanninger, du har brug for. Nogle er lovpligtige, nogle skal vi bruge for at vurdere din fertilitet. Undersøgelserne kan laves hos os eller hos din egen gynækolog.

De blodprøver vi tager, viser dit hormonniveau og scanningen din ægreserve. De lovgivningsmæssige blodprøver viser om du har sygdomme som HIV eller Hepatitis.

Partneren skal have lavet en sædanalyse, som viser kvaliteten af sæden: bevægelighed og udseende. Vi kan lave prøverne her og fryse sæden ned til senere brug.

Hvis vi har svar på alle de prøver, som vi kræver og mener er relevante i dit tilfælde, da vil vi kunne planlægge dit fertilitetsforløb og instruere dig i den videre proces.

Inden samtalen bedes du/I udfylde en journal – vi sender et link til dig, når du har booket ensamtale. Hvis der er spørgsmål til selve udfyldelsen står vi naturligvis til rådighed.

Vi har et stort ønske om at støtte dig bedst muligt igennem hele dit forløb på klinikken og give dig de bedste forudsætninger for at få dit ønske om barn opfyldt.

Kan vi hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål, besvarer vi dem gerne. Du skal blot udfylde formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.